Johnsrud Media logo icon
J

Hva vi kan bistå med

Tjenester
Web interaction - web design

Web design

Vi utvikler nettsteder som ikke bare overbeviser Google, men også kundene dine.
Les mer
Phone interaction - marketing

Betalt annonsering

Vi sørger for at det riktige budskapet lander til riktig publikum.
Les mer
Web design - image

Kort fortalt

Vi jobber for å gjøre det skikkelig

Vi er ærlige folk som tror på hardt arbeid og å bygge varige relasjoner. Vi liker å få selskaper til å se bedre ut med flott design og strekker oss langt for å tilby en tjeneste vi selv vil oppleve.
Se kunder
Zpikes Website element
Zpikes Website element
Zpikes website
Hvem vi er

Kunden i sentrum

Vi er tekniske - men også mennesker. Kunder kommer til oss for vår kreativitet og kunnskap. Likevel blir de værende med oss fordi vi kan dekke deres tekniske behov, uten sjargong.

Nettsidene vi bygger gjør våre kunders liv lettere - og på mange måter er det der de får en reell avkastning på investeringen sin.

Partnere

Eksperter i det vi gjør

Vi er profesjonelle Webflow partnere, som 1 av 6 i Norge. Webflow er et av de kraftigste programvarene som lar oss bygge skreddersydde nettsider.
Webflow
Vi er shopify partnere. Shopify er en ecommerce plattform som lar oss bygge din nettbutikk.
Shopify
a
b
o
u
t
u
s
A
Team
Kristoffer - profilbilde

Kristoffer Johnsrud

CEO & Founder
Mitt navn er Kristoffer, og jeg er daglig leder i Johnsrud Media. Min ekspertise er innen markedsføring på sosiale medier, design og utvikling av nettsteder. Jeg jobber tett med kundene mine og liker å følge alle prosjektene fra begynnelsen.

Jobbsøker eller frilanser?

Vi er alltid interessert i nye talenter eller samarbeidspartnere!
Send inn informasjonen din her

Hva tidligere kunder sier

Testimonials

Gjorde prosessen enkel

Vi trengte desperat et nytt nettsted for å vise frem vår stadig større portefølje av bilbilder av høy kvalitet til våre eksisterende og nye kunder. Kristoffer gjorde prosessen enkel og skreddersydde nettstedet til våre behov og ønsker. Oppdateringer, feilrettinger og ideer ble implementert og sikret at vi aldri lå etter på kvaliteten. Jeg ville brukt Kristoffer til alle mine webutviklingsbehov.

Ketil Danielssen - CEO i Fotofocus AS
Fotofocus profilbilde

Nyskapende og samarbeidsvillig

Kristoffer er en innovativ, samarbeidsvillig og teknisk problemløser. Han har bidratt til å gjenoppbygge, designe og promotere hjemmesiden til Bjerke vgs. Samt lage nye måter å kommunisere med elevene våre. Han er proaktiv og har en helhetlig og profesjonell måte å arbeide for at kommunikasjonsplattformen vår skal fungere godt sammen med våre behov for markedsføring. Hans arbeid har bidratt til å promotere skolen vår og merkevaren på en ny måte. Jeg kan sterkt anbefale å jobbe med Kristoffer.

Mette Olden - Rektor på Bjerke vgs.
Bjerke vgs. profilbilde

En seriøs partner

Kristoffer designet og utviklet nettsider for to av selskapene mine. Jeg ble overrasket over hans evne til raskt å reagere på tilbakemeldingene mine i designfasen, samt hans profesjonelle og proaktive holdning under utviklingsstadiet. Jeg er imponert over resultatet Kristoffer skapte, og jeg anbefaler ham personlig for alle som leter etter en seriøs partner som vil ta seg av nettsted aktivitetene. Kristoffer gjør det med stort ansvar, kort implementeringstid og sømløs kommunikasjon.

Neo ross - Profit Growth Strategist & Speaker
Neo Ross profilbilde

Sterkt anbefalt!

Kristoffer har den mest ekstraordinære arbeidsmoralen til noen unge jeg noensinne har møtt. Han er svært serviceinnstilt og dedikert til leveranser av høy kvalitet i alt han gjør. Sterkt anbefalt!

Ina von Turow - Founder & CEO of FNDR
fndr profilbilde

Fantastiske resultater

Det er en stor glede å jobbe med Johnsrud Media! Kristoffer har bygget en svært solid nettbutikk og funnel for Zpikes som vi er veldig stolte av. Han har også ansvaret for vår digitale markedsføring og viser fantastiske resultater. Facebook -annonser har gjennomsnittlig en avkastning på 3x. Kristoffer viser et godt øye for design og er svært profesjonell og arbeidsom. Han er ikke redd for å legge inn timene. Med sin vilje til å jobbe hardt og være best, er det ingen begrensninger for hvor langt den unge mannen kan nå.

Marius Enerhaugen - Founder of Zpikes
Zpikes profilbilde

Proaktiv og profesjonell

Kristoffer har hjulpet meg med å kjøre flere annonsekampanjer på Facebook og Google Ads, hvor han optimaliserer, overvåker og oppretter nye annonser. Han er proaktiv, profesjonell og deler alltid innsiktsfulle og konstruktive innspill. Å jobbe med Kristoffer er veldig enkelt. Sterkt anbefalt!

Åsmund Holtan - Martech Specialist in Coupler
Coupler profilbilde

Er du klar

Kontakt

Interessert i å jobbe med oss?