Har nettsiden din gått ut på dato?

Nettsiden til bedriften skal være mere enn en pen brosjyre, det burde være et verdifullt markedsføringsverktøy. Vi tilnærmer oss nettstedet ditt med fokus på kreativitet, brukervennlighet og konverteringer.

Resultatet er en online representasjon av virksomheten din som er informativ, funksjonell og som genererer flere kunder.
Kom i kontakt
Webflow Expert
Vi er profesjonelle Webflow partnere, som 1 av 6 i Norge. Webflow er et av de kraftigste programvarene som lar oss bygge skreddersydde nettsider.
Les mer
Shopify Partner
Vi er shopify partnere. Shopify er en ecommerce plattform som lar oss bygge din nettbutikk.
Les mer

Skap varige inntrykk med en nettside som representerer bedriften

En nettside som ikke genererer konverteringer, er som en brosjyre som aldri blir lest. Derfor er det viktig å sørge for at nettsiden din gir besøkende det de leter etter. En god nettside er en av de viktigste delene av bedriftens digitale strategi, da det ofte er det første stedet potensielle kunder besøker når de vil lære mer om produktene eller tjenestene dine.

En velutformet nettside som gir en god brukeropplevelse er nøkkelen til å skape et varig inntrykk på besøkende og potensielle kunder. Det er derfor viktig at nettsiden fungerer på alle enheter og ser profesjonell ut, da dette kan bidra til å bygge tillit med besøkende og potensielle kunder. Med responsivt design hører for liten tekst på mobil og frem og tilbake zooming til fortiden.

Hva koster en nettside eller nettbutikk?

Gjennom årene har vi priset og levert nettsider til både små og store prosjekter. Basert på vår erfaring kan vi si at de aller fleste bedrifters behov kan møtes med et budsjett mellom kr 50 000 og kr 200 000. Prisene varierer imidlertid avhengig av flere faktorer, som mengde og kompleksitet av innholdet som skal utvikles.

For eksempel vil en nettside med avansert illustrasjon eller spesialfunksjonalitet, være dyrere å utvikle enn en enklere nettside med færre sider og standardfunksjoner. Uansett hva dine spesifikke behov er, er vi her for å hjelpe deg å finne den beste løsningen for din bedrift.

Tidligere prosjekter

Prosjekter
Egmont - mockup (Funkygine Shop)

Egmont People er et av de største influencer byråene i Norge. Johnsrud Media hjelper dem med å opprette og vedlikeholde nettbutikker for deres influencer-profiler, blant annet for Funkygine og Mina Jacobsen.

Haver Interiør tilbyr interiørtjenester i form av interiørdesign, og veiledning ved renovering, nybygg og oppgradering. Johnsrud Media fikk ansvaret for å bygge om og redesigne deres utdaterte nettside.

Haver Interiør mockup

Cooperante er et rekrutteringsbyrå med fokus på verdibasert rekruttering. De ønsket en oppdatert nettside, som både var lettere å håndtere og med et kraftigere CMS for å drive blogg og aktive stillinger.

NIPT Skandinavia hadde behov for en ny nettbutikk som på en mer oversiktlig måte presenterte deres produkter og løsninger, samt gjorde det lettere for kunder å gjennomføre bestillinger.

Bjerke vgs. mockup

Bjerke vgs. er en norsk videregående skole som ligger i Oslo. På grunn av Covid-19-viruset trengte de en digital plattform for å promotere skolen, kommunisere med elever og tiltrekke seg nye søkere. Johnsrud Media har hjulpet dem med akkurat det, vi har opprettet en ny plattform for dem for å vise relevant informasjon og kommunisere med studenter.

Hva tidligere kunder sier

Testimonials

Gjorde prosessen enkel

Vi trengte desperat et nytt nettsted for å vise frem vår stadig større portefølje av bilbilder av høy kvalitet til våre eksisterende og nye kunder. Kristoffer gjorde prosessen enkel og skreddersydde nettstedet til våre behov og ønsker. Oppdateringer, feilrettinger og ideer ble implementert og sikret at vi aldri lå etter på kvaliteten. Jeg ville brukt Kristoffer til alle mine webutviklingsbehov.

Ketil Danielssen - CEO i Fotofocus AS
Fotofocus profilbilde

Nyskapende og samarbeidsvillig

Kristoffer er en innovativ, samarbeidsvillig og teknisk problemløser. Han har bidratt til å gjenoppbygge, designe og promotere hjemmesiden til Bjerke vgs. Samt lage nye måter å kommunisere med elevene våre. Han er proaktiv og har en helhetlig og profesjonell måte å arbeide for at kommunikasjonsplattformen vår skal fungere godt sammen med våre behov for markedsføring. Hans arbeid har bidratt til å promotere skolen vår og merkevaren på en ny måte. Jeg kan sterkt anbefale å jobbe med Kristoffer.

Mette Olden - Rektor på Bjerke vgs.
Bjerke vgs. profilbilde

En seriøs partner

Kristoffer designet og utviklet nettsider for to av selskapene mine. Jeg ble overrasket over hans evne til raskt å reagere på tilbakemeldingene mine i designfasen, samt hans profesjonelle og proaktive holdning under utviklingsstadiet. Jeg er imponert over resultatet Kristoffer skapte, og jeg anbefaler ham personlig for alle som leter etter en seriøs partner som vil ta seg av nettsted aktivitetene. Kristoffer gjør det med stort ansvar, kort implementeringstid og sømløs kommunikasjon.

Neo ross - Profit Growth Strategist & Speaker
Neo Ross profilbilde

Vi ser frem til videre samarbeid

Haver Interiør hadde behov for nye webløsninger og nettside for å markedsføre og synliggjøre tjenester og butikk/studio. Kristoffer har tålmodig bidratt til å løse vårt behov med en ryddig, informativ og delikat nettside i tråd med våre ønsker. Fra første kreative møte til ferdig resultat har Kristoffer fulgt oss tett opp med gode råd, løsninger og utfordret oss med sine kunnskaper. Vi er svært fornøyde med resultat, oppfølging og den genuine interessen Kristoffer viser for sine kunder. Vi ser frem til videre samarbeid med oppdateringer og ytterligere tjenester i forbindelse med våre nettsider og webløsninger.

Heidi Haver - Daglig leder i Haver Interiør

Profesjonell

Cooperante har samarbeidet med Kristoffer over tid hvor han har hjulpet til med Meta kampanje, linkedin samt oppgradering og endring av våre nettsider. Kristoffer har gitt oss gode råd og veiledning i forbindelse med skifte av plattform og design av ny nettside. Gjennom hele prosessen har han gjennomført dette på en smidig og profesjonell måte. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Johnsrud Media.

Tom Bye Johansen - Daglig leder

Veldig fornøyde

Vi har i flere år tilbudt NIPT testing i Skandinavia, og i det stadig mer krevende markedet trengte vi en oppgradering av vår nettside. Johnsrud Media sitt team har utviklet en visuelt veldig fin webside, med integrerte frakt- og betalingsløsninger for våre kunder i Norge. De kom med gode innspill underveis, er gode til å samarbeide, og strekker seg langt i å etterkomme våre ønsker. De er moderne, kreative og veldig dyktige med webdesign! Vi kan klart anbefale dem videre.

Petra Dizerens, Lege og grunnlegger av NIPT Skandinavia

Sterkt anbefalt!

Kristoffer har den mest ekstraordinære arbeidsmoralen til noen unge jeg noensinne har møtt. Han er svært serviceinnstilt og dedikert til leveranser av høy kvalitet i alt han gjør. Sterkt anbefalt!

Ina von Turow - Founder & CEO of FNDR
fndr profilbilde

Fantastiske resultater

Det er en stor glede å jobbe med Johnsrud Media! Kristoffer har bygget en svært solid nettbutikk og funnel for Zpikes som vi er veldig stolte av. Han har også ansvaret for vår digitale markedsføring og viser fantastiske resultater. Facebook -annonser har gjennomsnittlig en avkastning på 3x. Kristoffer viser et godt øye for design og er svært profesjonell og arbeidsom. Han er ikke redd for å legge inn timene. Med sin vilje til å jobbe hardt og være best, er det ingen begrensninger for hvor langt den unge mannen kan nå.

Marius Enerhaugen - Founder of Zpikes
Zpikes profilbilde

Proaktiv og profesjonell

Kristoffer har hjulpet meg med å kjøre flere annonsekampanjer på Facebook og Google Ads, hvor han optimaliserer, overvåker og oppretter nye annonser. Han er proaktiv, profesjonell og deler alltid innsiktsfulle og konstruktive innspill. Å jobbe med Kristoffer er veldig enkelt. Sterkt anbefalt!

Åsmund Holtan - Martech Specialist in Coupler
Coupler profilbilde
Kontakt

Interessert i å jobbe med oss?

Slik ser prosessen ut

Design.

Build.

Launch.

Web Design Image - decorative interactionWeb Design Image - decorative interactionWeb Design Image - decorative interactionWeb Design Image - decorative interactionWeb Design Image - decorative interactionWeb Design Image - decorative interaction

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Web Design Image - decorative interactionWeb Design Image - decorative interactionWeb Design Image - decorative interactionWeb Design Image - decorative interaction

This Summer

Web Design Image - decorative interaction
Shoe
Web Design Image - decorative interaction
Web Design Image - decorative interaction
Dress
Web Design Image - decorative interaction
Web Design Image - decorative interaction
Jacket
Web Design Image - decorative interaction
Web Design Image - decorative interaction
Sunglasses
Web Design Image - decorative interaction
Web Design Image - decorative interaction
T-shirt
Web Design Image - decorative interaction
Web Design Image - decorative interaction
Pants
Web Design Image - decorative interaction
Web Design Image - decorative interaction
Web Design Image - decorative interaction

Johnsrud

Web Design Image - decorative interaction
Shoe
Web Design Image - decorative interaction
Web Design Image - decorative interaction
Dress
Web Design Image - decorative interaction
Web Design Image - decorative interaction
Jacket
Web Design Image - decorative interaction

Research og planlegging

Alle gode forhold starter med en prat. Vi vil lære mer om målene og bedriften din.
Vi setter så opp et designforslag basert hva dere ønsker, og blir enig om en "stil" siden skal følge.

Design på tvers av enheter

Nettsidene vi lager ser ikke bare flotte ut, de fungerer også perfekt på alle plattformer.
Utvikling skjer med fokus på hastighet og optimalisering, slik at brukerne dine vil elske deg like mye som Google gjør.

Ferdigstillelse og lansering

I sluttfasen vil vi se over tekst og bilder, og sørge for at all funksjonalitet fungerer.
Siste delen av prosessen er å koble opp nettsiden til tracking systemer, som Google Analytics.
Design

Research og planlegging

Alle gode forhold starter med en prat. Vi vil lære mer om målene og bedriften din.
Vi setter så opp et designforslag basert hva dere ønsker, og blir enig om en "stil" siden skal følge.
Build

Design på tvers av enheter

Nettsidene vi lager ser ikke bare flotte ut, de fungerer også perfekt på alle plattformer.
Utvikling skjer med fokus på hastighet og optimalisering, slik at brukerne dine vil elske deg like mye som Google gjør.
Webflow.com bilde
Launch

Ferdigstillelse og lansering

I sluttfasen vil vi se over tekst og bilder, og sørge for at all funksjonalitet fungerer.
Siste delen av prosessen er å koble opp nettsiden til tracking systemer, som Google Analytics.
nettet i dag er
Globalt
nettet i dag er
Sammenkoblet
nettet i dag er
Kompleks
men det trenger ikke være
Komplisert
Vi utvikler nettsider som ikke bare oppfyller Google sine krav til optimalisering, men som også imponerer og engasjerer dine potensielle og eksisterende kunder.
Er du klar?

Ta en prat om prosjektet ditt?

Kontakt
Takk skal du ha! Meldingen din er mottatt!
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjemaet.