Egmont - mockup (Funkygine Shop)

Egmont People er et av de største influencer byråene i Norge. Johnsrud Media hjelper dem med å opprette og vedlikeholde nettbutikker for deres influencer-profiler, blant annet for Funkygine og Mina Jacobsen.

Haver Interiør tilbyr interiørtjenester i form av interiørdesign, og veiledning ved renovering, nybygg og oppgradering. Johnsrud Media fikk ansvaret for å bygge om og redesigne deres utdaterte nettside.

Haver Interiør mockup

Cooperante er et rekrutteringsbyrå med fokus på verdibasert rekruttering. De ønsket en oppdatert nettside, som både var lettere å håndtere og med et kraftigere CMS for å drive blogg og aktive stillinger.

NIPT Skandinavia hadde behov for en ny nettbutikk som på en mer oversiktlig måte presenterte deres produkter og løsninger, samt gjorde det lettere for kunder å gjennomføre bestillinger.

Bjerke vgs. mockup

Bjerke vgs. er en norsk videregående skole som ligger i Oslo. På grunn av Covid-19-viruset trengte de en digital plattform for å promotere skolen, kommunisere med elever og tiltrekke seg nye søkere. Johnsrud Media har hjulpet dem med akkurat det, vi har opprettet en ny plattform for dem for å vise relevant informasjon og kommunisere med studenter.

S8R leverer komplette salgsverktøy til SMB bedrifter over hele landet. Selskapet består av personer med over 20 års erfaring med levering av handelssystemer. Vi fikk ansvaret for å utvikle en ny nettside som skulle modernisere utseende på nettsiden, forenkle kommunikasjonen og gjøre kjøpsprosessen enklere for deres potensielle kunder.

Fotofocus mockup

Fotofocus AS er en norsk bedrift som tilbyr profesjonell bil fotografering. De består av et lite team av håndplukkede ansatte med et ekstra øye for detaljer. Johnsrud Media ble ansatt for å bygge om og redesigne et utdatert nettsted.

Zpikes lanserte sitt produkt i Norge i slutten av mai 2019, derfra har vi jobbet for å etablere et solid merke. Resultatet er en vanvittig vekst, mediedekning og troverdighet. I begynnelsen av 2020 utvidet de seg til andre land, blant annet Sverige.

Zpikes mockup
Coupler mockup

Coupler er et markedsføringsselskap som jobber med tech- og B2B -selskaper. Johnsrud Media hjelper dem med Facebook og Google -annonser, vår jobb er å optimalisere og overvåke annonser for å sikre lønnsomme og gode resultater for deres kunder.

Neo Ross er en Human Behavior Specialist, Effective Leadership og Management Ekspert. Nettstedet han bruker i dag er laget av oss.

Top Performance mockup

Hva tidligere kunder sier

Testimonials

Gjorde prosessen enkel

Vi trengte desperat et nytt nettsted for å vise frem vår stadig større portefølje av bilbilder av høy kvalitet til våre eksisterende og nye kunder. Kristoffer gjorde prosessen enkel og skreddersydde nettstedet til våre behov og ønsker. Oppdateringer, feilrettinger og ideer ble implementert og sikret at vi aldri lå etter på kvaliteten. Jeg ville brukt Kristoffer til alle mine webutviklingsbehov.

Ketil Danielssen - CEO i Fotofocus AS
Fotofocus profilbilde

Nyskapende og samarbeidsvillig

Kristoffer er en innovativ, samarbeidsvillig og teknisk problemløser. Han har bidratt til å gjenoppbygge, designe og promotere hjemmesiden til Bjerke vgs. Samt lage nye måter å kommunisere med elevene våre. Han er proaktiv og har en helhetlig og profesjonell måte å arbeide for at kommunikasjonsplattformen vår skal fungere godt sammen med våre behov for markedsføring. Hans arbeid har bidratt til å promotere skolen vår og merkevaren på en ny måte. Jeg kan sterkt anbefale å jobbe med Kristoffer.

Mette Olden - Rektor på Bjerke vgs.
Bjerke vgs. profilbilde

En seriøs partner

Kristoffer designet og utviklet nettsider for to av selskapene mine. Jeg ble overrasket over hans evne til raskt å reagere på tilbakemeldingene mine i designfasen, samt hans profesjonelle og proaktive holdning under utviklingsstadiet. Jeg er imponert over resultatet Kristoffer skapte, og jeg anbefaler ham personlig for alle som leter etter en seriøs partner som vil ta seg av nettsted aktivitetene. Kristoffer gjør det med stort ansvar, kort implementeringstid og sømløs kommunikasjon.

Neo ross - Profit Growth Strategist & Speaker
Neo Ross profilbilde

Vi ser frem til videre samarbeid

Haver Interiør hadde behov for nye webløsninger og nettside for å markedsføre og synliggjøre tjenester og butikk/studio. Kristoffer har tålmodig bidratt til å løse vårt behov med en ryddig, informativ og delikat nettside i tråd med våre ønsker. Fra første kreative møte til ferdig resultat har Kristoffer fulgt oss tett opp med gode råd, løsninger og utfordret oss med sine kunnskaper. Vi er svært fornøyde med resultat, oppfølging og den genuine interessen Kristoffer viser for sine kunder. Vi ser frem til videre samarbeid med oppdateringer og ytterligere tjenester i forbindelse med våre nettsider og webløsninger.

Heidi Haver - Daglig leder i Haver Interiør

Profesjonell

Cooperante har samarbeidet med Kristoffer over tid hvor han har hjulpet til med Meta kampanje, linkedin samt oppgradering og endring av våre nettsider. Kristoffer har gitt oss gode råd og veiledning i forbindelse med skifte av plattform og design av ny nettside. Gjennom hele prosessen har han gjennomført dette på en smidig og profesjonell måte. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Johnsrud Media.

Tom Bye Johansen - Daglig leder

Veldig fornøyde

Vi har i flere år tilbudt NIPT testing i Skandinavia, og i det stadig mer krevende markedet trengte vi en oppgradering av vår nettside. Johnsrud Media sitt team har utviklet en visuelt veldig fin webside, med integrerte frakt- og betalingsløsninger for våre kunder i Norge. De kom med gode innspill underveis, er gode til å samarbeide, og strekker seg langt i å etterkomme våre ønsker. De er moderne, kreative og veldig dyktige med webdesign! Vi kan klart anbefale dem videre.

Petra Dizerens, Lege og grunnlegger av NIPT Skandinavia

Sterkt anbefalt!

Kristoffer har den mest ekstraordinære arbeidsmoralen til noen unge jeg noensinne har møtt. Han er svært serviceinnstilt og dedikert til leveranser av høy kvalitet i alt han gjør. Sterkt anbefalt!

Ina von Turow - Founder & CEO of FNDR
fndr profilbilde

Fantastiske resultater

Det er en stor glede å jobbe med Johnsrud Media! Kristoffer har bygget en svært solid nettbutikk og funnel for Zpikes som vi er veldig stolte av. Han har også ansvaret for vår digitale markedsføring og viser fantastiske resultater. Facebook -annonser har gjennomsnittlig en avkastning på 3x. Kristoffer viser et godt øye for design og er svært profesjonell og arbeidsom. Han er ikke redd for å legge inn timene. Med sin vilje til å jobbe hardt og være best, er det ingen begrensninger for hvor langt den unge mannen kan nå.

Marius Enerhaugen - Founder of Zpikes
Zpikes profilbilde

Proaktiv og profesjonell

Kristoffer har hjulpet meg med å kjøre flere annonsekampanjer på Facebook og Google Ads, hvor han optimaliserer, overvåker og oppretter nye annonser. Han er proaktiv, profesjonell og deler alltid innsiktsfulle og konstruktive innspill. Å jobbe med Kristoffer er veldig enkelt. Sterkt anbefalt!

Åsmund Holtan - Martech Specialist in Coupler
Coupler profilbilde