Johnsrud Media er professionell Webflow partner!

Vi er stolt av å kunne kalle oss offisielle Webflow eksperter!
La oss hjelpe deg

Webflow som en plattform

Webflow er en utviklingsplattform som muliggjør det å utvikle nettsider av høy kvalitet i et visuelt brukergrensesnitt. Webflow er et svært godt verktøy til utforming av nettsider og profesjonelle landingssider.

Hva er Webflow?

Webflow skiller seg ut fra andre såkalte no-code verktøy ved at den har en høyere terskel for å bygge gode nettsider. Med en langt større frihet både teknisk og kreativt sammenlignet med konkurrenter slik som Wix og Squarespace gir dette igjen fordeler for deg som kunde.

Med Webflow har vi de aller fleste mulighetene og verktøyene til rådighet som ved tradisjonell utvikling, men i et system og brukergrensesnitt som er en fryd å bruke, både for vi som utvikler siden og for våre kunder.
en
zh
fr
es
de
2.1%
av internettbrukere kan lese det
Tilpasset deg og din bedrift

Vil du nå et bredere publikum?

Webflow er et svært godt verktøy til utforming av nettsider og profesjonelle landingssider, uansett om du jobber lokalt, nasjonalt eller internasjonalt.

La oss si at nettstedet ditt var på tysk. Legg til språk

Hvorfor liker vi Webflow?

  • Med Webflow kan vi fokusere på design, brukeropplevelse og branding gjennom hele nettsiden, samtidig som vi opprettholder en effektiv utvikling.
  • En overlegen fart og ytelse. Dette gir igjen bedre brukeropplevelse, i tillegg til at det er svært viktig om man vil komme høyt opp i Google søk. 
  • Alle nettsider blir levert med SSL-sertifikat uten ekstra kostnad
  • Avansert SEO kontroll gir oss grunnlaget for å systematisk jobbe med søkemotoroptimalisering. (plassering i Google søk)
  • Plattformen muliggjør bruken av spennende animasjoner og interaksjoner, som er med på å gjøre nettsiden enda mere levende og interessant.
Webflow.com bilde

La oss ta en kaffe!

Kom i kontakt
Vi ser på plattformen som en bro mellom design og utvikling.

"Fantastiske resultater"
- Marius Enerhaugen - Founder of Zpikes
pie
torta
tarte
Nettsider som fungerer på alle enheter, slik at dine besøkende har den beste brukeropplevelsen. Med responsivt design hører for liten tekst på mobil og frem og tilbake zooming til fortiden.

Responsivt design

Fungerer på alle enheter
Bedre brukeropplevelse

Content Management System

En database
Dynamiske elementer

Bra for SEO

Nettsiden din fortjener å bli funnet

SSL-Encryption

Kryptert med SSL
Sikkert

Raske lastetider

Ingenting forstyrrer surfing på nettet mer enn et nettsted som lastes veldig sakte.
nettet i dag er
Globalt
nettet i dag er
Sammenkoblet
nettet i dag er
Kompleks
men det trenger ikke være
Komplisert
Vi utvikler nettsider som ikke bare overbeviser Google, men kundene dine også.
Er du klar?

Noen prosjekter med Webflow

Hva tidligere kunder sier

Testimonials

Gjorde prosessen enkel

Vi trengte desperat et nytt nettsted for å vise frem vår stadig større portefølje av bilbilder av høy kvalitet til våre eksisterende og nye kunder. Kristoffer gjorde prosessen enkel og skreddersydde nettstedet til våre behov og ønsker. Oppdateringer, feilrettinger og ideer ble implementert og sikret at vi aldri lå etter på kvaliteten. Jeg ville brukt Kristoffer til alle mine webutviklingsbehov.

Ketil Danielssen - CEO i Fotofocus AS
Fotofocus profilbilde

Nyskapende og samarbeidsvillig

Kristoffer er en innovativ, samarbeidsvillig og teknisk problemløser. Han har bidratt til å gjenoppbygge, designe og promotere hjemmesiden til Bjerke vgs. Samt lage nye måter å kommunisere med elevene våre. Han er proaktiv og har en helhetlig og profesjonell måte å arbeide for at kommunikasjonsplattformen vår skal fungere godt sammen med våre behov for markedsføring. Hans arbeid har bidratt til å promotere skolen vår og merkevaren på en ny måte. Jeg kan sterkt anbefale å jobbe med Kristoffer.

Mette Olden - Rektor på Bjerke vgs.
Bjerke vgs. profilbilde

En seriøs partner

Kristoffer designet og utviklet nettsider for to av selskapene mine. Jeg ble overrasket over hans evne til raskt å reagere på tilbakemeldingene mine i designfasen, samt hans profesjonelle og proaktive holdning under utviklingsstadiet. Jeg er imponert over resultatet Kristoffer skapte, og jeg anbefaler ham personlig for alle som leter etter en seriøs partner som vil ta seg av nettsted aktivitetene. Kristoffer gjør det med stort ansvar, kort implementeringstid og sømløs kommunikasjon.

Neo ross - Profit Growth Strategist & Speaker
Neo Ross profilbilde

Vi ser frem til videre samarbeid

Haver Interiør hadde behov for nye webløsninger og nettside for å markedsføre og synliggjøre tjenester og butikk/studio. Kristoffer har tålmodig bidratt til å løse vårt behov med en ryddig, informativ og delikat nettside i tråd med våre ønsker. Fra første kreative møte til ferdig resultat har Kristoffer fulgt oss tett opp med gode råd, løsninger og utfordret oss med sine kunnskaper. Vi er svært fornøyde med resultat, oppfølging og den genuine interessen Kristoffer viser for sine kunder. Vi ser frem til videre samarbeid med oppdateringer og ytterligere tjenester i forbindelse med våre nettsider og webløsninger.

Heidi Haver - Daglig leder i Haver Interiør

Profesjonell

Cooperante har samarbeidet med Kristoffer over tid hvor han har hjulpet til med Meta kampanje, linkedin samt oppgradering og endring av våre nettsider. Kristoffer har gitt oss gode råd og veiledning i forbindelse med skifte av plattform og design av ny nettside. Gjennom hele prosessen har han gjennomført dette på en smidig og profesjonell måte. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Johnsrud Media.

Tom Bye Johansen - Daglig leder

Veldig fornøyde

Vi har i flere år tilbudt NIPT testing i Skandinavia, og i det stadig mer krevende markedet trengte vi en oppgradering av vår nettside. Johnsrud Media sitt team har utviklet en visuelt veldig fin webside, med integrerte frakt- og betalingsløsninger for våre kunder i Norge. De kom med gode innspill underveis, er gode til å samarbeide, og strekker seg langt i å etterkomme våre ønsker. De er moderne, kreative og veldig dyktige med webdesign! Vi kan klart anbefale dem videre.

Petra Dizerens, Lege og grunnlegger av NIPT Skandinavia

Sterkt anbefalt!

Kristoffer har den mest ekstraordinære arbeidsmoralen til noen unge jeg noensinne har møtt. Han er svært serviceinnstilt og dedikert til leveranser av høy kvalitet i alt han gjør. Sterkt anbefalt!

Ina von Turow - Founder & CEO of FNDR
fndr profilbilde

Fantastiske resultater

Det er en stor glede å jobbe med Johnsrud Media! Kristoffer har bygget en svært solid nettbutikk og funnel for Zpikes som vi er veldig stolte av. Han har også ansvaret for vår digitale markedsføring og viser fantastiske resultater. Facebook -annonser har gjennomsnittlig en avkastning på 3x. Kristoffer viser et godt øye for design og er svært profesjonell og arbeidsom. Han er ikke redd for å legge inn timene. Med sin vilje til å jobbe hardt og være best, er det ingen begrensninger for hvor langt den unge mannen kan nå.

Marius Enerhaugen - Founder of Zpikes
Zpikes profilbilde

Proaktiv og profesjonell

Kristoffer har hjulpet meg med å kjøre flere annonsekampanjer på Facebook og Google Ads, hvor han optimaliserer, overvåker og oppretter nye annonser. Han er proaktiv, profesjonell og deler alltid innsiktsfulle og konstruktive innspill. Å jobbe med Kristoffer er veldig enkelt. Sterkt anbefalt!

Åsmund Holtan - Martech Specialist in Coupler
Coupler profilbilde

Er du klar

Kontakt

Interessert i å jobbe med oss?