Et rendyrket Webflow og Shopify byrå

Trenger du en profesjonell nettside som representerer merkevaren din på best mulig måte? Vi utvikler nettsteder som strategisk blander brukeropplevelse med brand storytelling.

Kom i kontakt

Noen av våre kunder

CooperanteHaver Interiør logoFotofocus logofndr logo

Hvem er Johnsrud Media

Vi er spesialister på å gi bedrifter en tilstedeværelse på nett som skaper vekst. Vi designer skreddersydde Webflow og Shopify nettsider og strekker oss langt for å tilby en tjeneste vi selv vil oppleve.

Nettsider & nettbutikker

Vi utvikler nettsider som ikke bare overbeviser Google, men kundene dine også.
Nettsiden til bedriften skal være mere enn en pen brosjyre, det burde være et verdifullt markedsføringsverktøy. Vi tilnærmer oss nettstedet ditt med fokus på kreativitet, brukervennlighet og konverteringer.

Resultatet er en online representasjon av virksomheten din som er informativ, funksjonell og som genererer flere potensielle kunder.
Responsivt design
(Klikk for å se mer)
Nettsider som fungerer på alle enheter, slik at dine besøkende har den beste brukeropplevelsen. Med responsivt design hører for liten tekst på mobil og frem og tilbake zooming til fortiden.
Content Management System
Fullstendig og effektiv kontroll av nettstedet ditt. Enkelt sagt er et CMS en database som administrerer innholdet (bilder, tekster, etc.). Ved å koble denne databasen til elementer på nettstedet, blir de dynamiske. Dermed kan en blogg med hundrevis av innlegg enkelt implementeres og administreres.
SEO
Søkemotoroptimalisering er veldig viktig, fordi nettstedet ditt fortjener å bli funnet i søkemotorer som Google.
Det er derfor vi allerede har søkemotoroptimalisering i tankene under designprosessen. Dette øker besøkstallene og salget.
SSL-Encryption
Sikkerhet er en viktig sak i disse dager. Det er godt å vite at nettstedene våre er kryptert med SSL. Data utveksles mellom serveren og nettleseren til dine besøkende via en sikker tilkobling. Uten kryptering kan alle dataene som skal overføres, ses på Internett og manipuleres av tredjeparter med liten innsats.
Raske lastetider
Ingenting er mer irriterende enn et nettsted som lastes veldig sakte. Allerede 40% av besøkene forlater nettsiden hvis lastetiden er mer enn 3 sekunder. Google måler også lastetiden til et nettsted og rangerte siden deretter i søkeresultatene.

Webflow

Vi er profesjonelle Webflow partnere, som 1 av 6 i Norge.
Webflow er en utviklingsplattform som muliggjør det å utvikle nettsider av høy kvalitet i et visuelt brukergrensesnitt. Webflow er et svært godt verktøy til utforming av nettsider og profesjonelle landingssider.

Shopify

Vi er Shopify partnere.
Shopify er en funksjonsrik responsiv plattform ideell for de som ønsker å forbedre sitt nåværende ecommerce nettsted.

Hva tidligere kunder sier

Testimonials

Gjorde prosessen enkel

Vi trengte desperat et nytt nettsted for å vise frem vår stadig større portefølje av bilbilder av høy kvalitet til våre eksisterende og nye kunder. Kristoffer gjorde prosessen enkel og skreddersydde nettstedet til våre behov og ønsker. Oppdateringer, feilrettinger og ideer ble implementert og sikret at vi aldri lå etter på kvaliteten. Jeg ville brukt Kristoffer til alle mine webutviklingsbehov.

Ketil Danielssen - CEO i Fotofocus AS
Fotofocus profilbilde

Nyskapende og samarbeidsvillig

Kristoffer er en innovativ, samarbeidsvillig og teknisk problemløser. Han har bidratt til å gjenoppbygge, designe og promotere hjemmesiden til Bjerke vgs. Samt lage nye måter å kommunisere med elevene våre. Han er proaktiv og har en helhetlig og profesjonell måte å arbeide for at kommunikasjonsplattformen vår skal fungere godt sammen med våre behov for markedsføring. Hans arbeid har bidratt til å promotere skolen vår og merkevaren på en ny måte. Jeg kan sterkt anbefale å jobbe med Kristoffer.

Mette Olden - Rektor på Bjerke vgs.
Bjerke vgs. profilbilde

En seriøs partner

Kristoffer designet og utviklet nettsider for to av selskapene mine. Jeg ble overrasket over hans evne til raskt å reagere på tilbakemeldingene mine i designfasen, samt hans profesjonelle og proaktive holdning under utviklingsstadiet. Jeg er imponert over resultatet Kristoffer skapte, og jeg anbefaler ham personlig for alle som leter etter en seriøs partner som vil ta seg av nettsted aktivitetene. Kristoffer gjør det med stort ansvar, kort implementeringstid og sømløs kommunikasjon.

Neo ross - Profit Growth Strategist & Speaker
Neo Ross profilbilde

Vi ser frem til videre samarbeid

Haver Interiør hadde behov for nye webløsninger og nettside for å markedsføre og synliggjøre tjenester og butikk/studio. Kristoffer har tålmodig bidratt til å løse vårt behov med en ryddig, informativ og delikat nettside i tråd med våre ønsker. Fra første kreative møte til ferdig resultat har Kristoffer fulgt oss tett opp med gode råd, løsninger og utfordret oss med sine kunnskaper. Vi er svært fornøyde med resultat, oppfølging og den genuine interessen Kristoffer viser for sine kunder. Vi ser frem til videre samarbeid med oppdateringer og ytterligere tjenester i forbindelse med våre nettsider og webløsninger.

Heidi Haver - Daglig leder i Haver Interiør

Profesjonell

Cooperante har samarbeidet med Kristoffer over tid hvor han har hjulpet til med Meta kampanje, linkedin samt oppgradering og endring av våre nettsider. Kristoffer har gitt oss gode råd og veiledning i forbindelse med skifte av plattform og design av ny nettside. Gjennom hele prosessen har han gjennomført dette på en smidig og profesjonell måte. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Johnsrud Media.

Tom Bye Johansen - Daglig leder

Veldig fornøyde

Vi har i flere år tilbudt NIPT testing i Skandinavia, og i det stadig mer krevende markedet trengte vi en oppgradering av vår nettside. Johnsrud Media sitt team har utviklet en visuelt veldig fin webside, med integrerte frakt- og betalingsløsninger for våre kunder i Norge. De kom med gode innspill underveis, er gode til å samarbeide, og strekker seg langt i å etterkomme våre ønsker. De er moderne, kreative og veldig dyktige med webdesign! Vi kan klart anbefale dem videre.

Petra Dizerens, Lege og grunnlegger av NIPT Skandinavia

Sterkt anbefalt!

Kristoffer har den mest ekstraordinære arbeidsmoralen til noen unge jeg noensinne har møtt. Han er svært serviceinnstilt og dedikert til leveranser av høy kvalitet i alt han gjør. Sterkt anbefalt!

Ina von Turow - Founder & CEO of FNDR
fndr profilbilde

Fantastiske resultater

Det er en stor glede å jobbe med Johnsrud Media! Kristoffer har bygget en svært solid nettbutikk og funnel for Zpikes som vi er veldig stolte av. Han har også ansvaret for vår digitale markedsføring og viser fantastiske resultater. Facebook -annonser har gjennomsnittlig en avkastning på 3x. Kristoffer viser et godt øye for design og er svært profesjonell og arbeidsom. Han er ikke redd for å legge inn timene. Med sin vilje til å jobbe hardt og være best, er det ingen begrensninger for hvor langt den unge mannen kan nå.

Marius Enerhaugen - Founder of Zpikes
Zpikes profilbilde

Proaktiv og profesjonell

Kristoffer har hjulpet meg med å kjøre flere annonsekampanjer på Facebook og Google Ads, hvor han optimaliserer, overvåker og oppretter nye annonser. Han er proaktiv, profesjonell og deler alltid innsiktsfulle og konstruktive innspill. Å jobbe med Kristoffer er veldig enkelt. Sterkt anbefalt!

Åsmund Holtan - Martech Specialist in Coupler
Coupler profilbilde

Noen prosjekter

NIPT Skandinavia hadde behov for en ny nettbutikk som på en mer oversiktlig måte presenterte deres produkter og løsninger, samt gjorde det lettere for kunder å gjennomføre bestillinger.

Egmont People er et av de største influencer byråene i Norge. Johnsrud Media hjelper dem med å opprette og vedlikeholde nettbutikker for deres influencer-profiler, blant annet for Funkygine og Mina Jacobsen.

Bjerke vgs. er en norsk videregående skole som ligger i Oslo. På grunn av Covid-19-viruset trengte de en digital plattform for å promotere skolen, kommunisere med elever og tiltrekke seg nye søkere. Johnsrud Media har hjulpet dem med akkurat det, vi har opprettet en ny plattform for dem for å vise relevant informasjon og kommunisere med studenter.

Haver Interiør tilbyr interiørtjenester i form av interiørdesign, og veiledning ved renovering, nybygg og oppgradering. Johnsrud Media fikk ansvaret for å bygge om og redesigne deres utdaterte nettside.

Er du klar

Kontakt

Interessert i å jobbe med oss?